Війна з загарбницькою росією триває. Кожен із нас, саме зараз є учасником цієї жахливої та кровавої війни і навіть самий маленький вклад, який може здадить несуттєвим, хочаб на 1 крок, але наближає нас, до неминучої перемоги.
Ювенальні поліцейські, спільно із дільничими офіцерами поліції, патрульними поліцейськими, рятувальниками із ДСНС Бережанщини та шерифами з юнацького корпусу поліції, провели дуже інформативний та корисний захід під назвою #Будь_помітним.

Захід #Будь_помітним відбувся на території ліцею №2 міста Бережани, учасниками якого стали учні, що в ньому навчаються.

З дітьми відпрацьовано навчальну тривогу, із якою останні справились на відмінно, під час заходу працівниками поліції та ДСНС акцентувалась увага на таких питаннях як: ефективна економія електроенергії, правила поведінки під час віключення світла, безпечне та цікаве часо-проведення за відустності електроенергії в будинку, вірний алгоритм дій в момент відновлення подачі струму в домівки, важливість наявності світловідбичаючих елементів на одязі, в темну пору доби, а також важливість недопущення займання або спеціального спалювання сухого листя та трави.