Швидке побачення або speed dating проведуть в обласній бібліотеці для молоді у День Св. Валентина, 14 лютого. Кому пощастить, той під час вечірки може познайомитися зі своєю другою половинкою.

Оригінальне знайомство пар відбуватиметься в інформаційному центрі «Вікно в Америку» обласної бібліотеки для молоді. Участь у заході можуть взяти всі, кому є 18-ть. Окрім того, вони повинні бути відвідувачами бібліотеки і мати при собі читацький квиток. В іншому випадку – документ можна придбати за 10 грн.

–         Ще у грудні в мене виник задум провести щось цікаве до Дня Св. Валентина, – розповідає керівник інформаційного центру «Вікно в Америку» Ірина Грохольська. – Нині більшість молодих людей переважно контактують між собою через соціальні мережі. Відтак, їм бракує живого спілкування. Тому я вирішила, що доцільно було би організувати оригінальну вечірку, а саме – експрес-побачення.

Подібні вечірки започаткували в Америці ще в 1998 році. Нині вони є популярними у всьому світі, врешті, не є новинкою і для України. Так, у Львові, Рівному та Ужгороді швидкі побачення стали вже звичним явищем з 2009 року.

–         Спершу охочим необхідно зареєструватися. Для цього треба заповнити анкету до 12 лютого, – каже пані Ірина. – Далі ми будемо формувати групи за інтересами та віком. А 14 лютого учасники отримають свої номерки та бейджики. Група налічуватиме десятеро пар. Кожна пара сидітиме за окремии столиком, при цьому її учасники не знатимуть один одного. Для спілкування та знайомства вони будуть мати п’ять хвилин. А після сигналу пари повинні обмінятися партнерами. Тобто чоловікам потрібно буде пересісти за інший столик. Так триватиме 50 хвилин.

Наостанок, учасники заповнять «картку симпатій», де мають вказати хто їм найбільше припав до душі. Якщо пара складеться, її партнери можуть обмінятися номерами телефонів, аби продовжити знайомство.

–         Зараз групи ще формуються, – зазначила Ірина Грохольська. – Не є виключенням, коли до участі в швидкому побаченні приєднаються і 60-річні. Однак пар у такому віці має бути хоча б шість. Можливо, що охочих відгукнеться чимало, тоді вечірку будемо проводити два дні. Якщо ж тернополянам сподобається вечірка у стилі speed dating, вона відбуватиметься щомісяця.

Аби взяти участь в експрес-побаченні, потрібно заповнити анкету в інформаційному центрі «Вікно в Америку» обласної бібліотеки для молоді. Вона знаходиться за адресою вул.Нечая, 29. Також можна зателефонувати за номером 25-97-15.

Юля КВІТКА

Від admin