argenvit-2Останніми днями тема запобігання поширенню різних вірусів та інфекцій стоїть в Україні та цілому світі дуже гостро. Люди переймаються питаннями, яких заходів вживати для цього. Тому дуже актуальною є тема вибору засобів, що застосовуються для дезінфекції приміщень, поверхонь, закладів торгівлі, харчування, місць скупчення чи перебування великої кількості людей, для попередження поширення вірусів, зокрема, грипу, ГРВІ тощо.

Одним із сучасних і прогресивних дезінфекційних засобів є «Аргенвіт» – рідина, діючою речовиною якої є металічні наночастинки срібла. Цей препарат – українського виробництва, фірма-виробник – ТзОВ «Галвокс» (м. Львів). Тестування ефективності та безпечності «Аргенвіту» здійснив ДУ Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва НАМН України.

Однією із найважливіших сфер застосування препарату «Аргенвіт» є профілактична, поточна і заключна дезінфекція приміщень та, відповідно, надання поверхням противірусних, антисептичних та фунгіцидних властивостей.

argenvit-2

Чим особливий «Аргенвіт», і як він може знадобитися у сучасних умовах

Препарат – колоїдний розчин наночастинок срібла, зважених у демінералізованій воді. «Аргенвіт» призводить до інактивації вірусів грипу, поліомієліту, ВІЛу, кору, епідемічного паротиту; має активну протимікробну дію щодо 650 видів бактерій та вірусів, зокрема, золотистого стафілококу, кишкової палички, палички Коха, синьогнійної палички, різних типів сальмонел, клебсієлли пневмонії тощо, володіє протигрибковими властивостями щодо збудників кандидозів, дерматомікозів, чорної аспергілли та інших. Доведено, що молекули срібла вбивають навіть спори сибірської виразки (спектр дії будь-якого антибіотика складає 5-6 видів бактерій).

Поверхні, оброблені препаратом, зберігають свої антимікробні властивості впродовж тривалого періоду. Засіб «Аргенвіт» є екологічно чистим, біосумісним та абсолютно безпечними для людей.

argenvit-1

Переваги препарату «Аргенвіт»

– «Аргенвіт» – єдиний природний дезінфікуючий засіб, порівняно із традиційними засобами на основі ЧАС, хлору, формальдегіду та інших хімічних сполук;

– до складу препарату входить срібло в металевому стані, а не в іонному;

– при потраплянні на шкіру не викликає її подразнення;

– можливість застосування у присутності людей;

– широкий антибактеріальний спектр дії (понад 650 видів бактерій та вірусів);

– тривалий (пролонгований) антибактеріальний ефект оброблених поверхонь;

– високий вихід робочого розчину (1 л концентрату = 100 л р/р = 1000-2000 кв.м обробленої площі).

Дезинфікуючий засіб «Аргенвіт» призначений для профілактичної, поточної і заключної дезинфекції:

– житлових, виробничих, медичних, санітарно-побутових та інших приміщень, будівель,  споруд;

– апаратури, устаткування, посуду, тари та технологічного обладнання;

– місць масового відпочинку та закладів тимчасового проживання (готелі, кемпінги, гуртожитки, санаторії);

– комунальних об’єктів (пральні, косметичні салони, перукарні, лазні тощо);

– підприємств торгівлі (супермаркети, ринки);

– об’єктів громадського харчування (кафе, ресторани);

– підприємств харчової промисловості (молокопереробної, м’ясопереробної, хлібопекарської, кондитерської галузей та інших).

Препарат «Аргенвіт» представлений виробником у вигляді готового до використання робочого розчину, яким можна відразу здійснювати обробку поверхонь та приміщень, та концентрату, що потребує подальшого розведення водою.

«Аргенвіт» рекомендується додавати у засоби для миття, як допоміжний компонент, з метою надання їм антибактеріального, противірусного та фунгіцидного (протигрибкового) ефекту.

У Тернополі придбати засіб «Аргенвіт» можна в магазинах мережі «Урожай» (вул. 15 Квітня, 15, вул. Руська, 17, вул. Манастирського, 48) та в інтернет-магазині компанії «Урожай» за адресою: www.agrogurt.com.ua

argenvit-3

Від admin