Вчора ми повідомляли трагічну новину про потопельника на пляжі “Циганка”. Протягом останньої доби з’явилася офіційна інформація про подію. Однак версія очевидців ситуації кардинально різниться від прес-релізу ДСНС. Пошуками чоловіка у воді займалися свідки, близько 15 добровольців-відпочивальників. Лише двоє рятувальників обстежували водойму з човна.

Тіло потопельника виявив один із очевидців, який вирушив на допомогу у воду.

Людей обурила така халатність і байдужість рятувальників. За словами свідків, бійці ДСНС потратили дуже багато часу на те, щоб спустити човен на воду, робили вони це неквапно і спокійно, в той час, коли кожна секунда може вартувати життя.

Screenshot_20190728_135335_com.facebook.katana

 

Задля врахування інтересів усіх сторін і різнопланового висвітлення ситуації, публікуємо офіційний прес-реліс Управління ДСНС у Тернопільській області:

“27 липня о 17:17 год до рятувальників надійшло повідомлення, що в місті Тернополі по вул. Білецька, пляж «Циганка» під час купання потонув чоловік. На місце події направлено черговий караул 1 ДПРЧ Управління в складі двох відділень на АЦ та ПАРА та оперативного відповідального від оператвино координаційного цетру Управління. Проведено пошукові роботи за допомогою плавзасобу. Тіло загиблого з води за допомогою спеціального плавзасобу – доставлено на берег. Реанімаційні заходи проводились спільно особовим складом 1 ДПРЧ та працівників екстреної медичної допомоги – результату не дали.”

 

Від admin

2 коментар до “Вчорашня смерть на “Циганці”: Очевидців обурила бездіяльність рятувальників (ФОТО)”
  1. Шановна редакціє. Де Ви бачите в моєму коментарі, звинувачення в бік МНС? Там лиш деякі уточнення і жодного звинувачення. Тож перш ніж викладати мій коментар але з вашим заголовком, уважно його прочитайте.
    Чекаю відповіді під вашим постом, або на пошту. Дякую.

    1. Доброго дня. Справа в тому, що на місці пригодини були не лише Ви,а й інші очевидці. Серед них – наші інформатори. Ваш коментар – лише підтвердження їхніх слів. Та й ніхто не писав, що саме пан Олександр звинувачує працівників ДСНС, правда?

Коментарі закриті.