У Тернополі відбулося урочисте відкриття центру для творчості та розвитку бізнесу Open Space Тернопіль. Проєкт, мета якого сприяти економічному розвитку та відновленню регіону, реалізувала Тернопільська міськрада в межах програми ПРООН за підтримки уряду Німеччини через проєкт міжнародної співпраці ReACT4UA.

Участь в урочистому заході взяли представники органів влади та держструктур краю, а також місцеві представники бізнесу. Присутнім був і в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун. Очільник податкового відомства Тернопільщини зазначив, що такий простір для представників бізнесу – важливий крок у розбудові економіки краю і можливість розширювати можливості для підприємців, особливо тих, які тільки розпочинають свою справу і потребують всебічної підтримки.

Проєктом Open Space передбачений великий конференц-зал для різноманітних зустрічей, коворкінг-центр, творча майстерня, де є можливість розробити свій виріб арт-дизайну та промислового дизайну. Це простір, який враховує потреби підприємця-початківця й підприємця з досвідом.