Команда ТНМУ розпускає светри задля отримання ниток для в’язання теплих шкарпеток для військових. Робочі руки потрібні постійно, адже настає холодна пора року, тому нашим військовим постійно потрібні теплі шкарпетки.

Потрібні волонтери для того, щоб розпустити светри, нитки з яких будуть відданні для плетіння шкарпеток захисникам. Светри, які треба розпустити, можна взяти в підвальному приміщенні біологічного корпусу або працювати там.

Для виготовлення теплих шкарпеток необхідні вовняні нитки. Якщо вам не шкода поділитися своїми запасами ниток, то волонтери приймуть їх в дар. Якщо ж маєте в’язані светри, шарфики тощо, які також уже вам непотрібні і можете їх віддати на благодійну справу, то волонтери розпорять їх, змотають нитки у клубочки і передадуть майстриням, які виплетуть теплі шкарпетки.

Приносити нитки та вироби можна в біологічний корпус (на Театральній площі) та центр виховної роботи і культурного розвитку в адміністративному корпусі ТНМУ (майдан Волі, 1).

А також волонтери плетуть сітки та кікімори, виготовляють окопні свічки. Тканину для сіток і кікімор, чисті бляшанки, віск, парафін і картон також з радістю приймуть в дар .