Учора, 18 вересня, до Лановецької громади завітав начальник Тернопільської обласної військової адміністрації В’ячеслав Негода.

Під час перебування у Лановецькій громаді В’ячеслав Андронович відвідав найбільш бюджетоутворююче підприємство громади – ПП «Лан-Оіл Трейд», ознайомився з виробничими процесами, обговорили актуальні питання розвитку підприємства, його роль в економіці громади та перспективи подальшого зростання.

Також завітав на будівельний майданчик та ознайомився з ходом підготовки до будівництва найбільшого в Україні біоетанолового заводу на території індустріального парку “БІО-ЛАН”. Відмітив, що цей проєкт має значний потенціал та велике значення для громади.

В Ланівцях оглянули територію, де планується будівництво заводу. У перспективі, на заводі буде створено близько 200 робочих місць. Одночасно ми ініціювали створення індустріального парку “LANIVTSI”, що в подальшому дасть змогу значно посилити промисловий потенціал громади та створити додаткові робочі місця для людей” – зазначив міський голова Роман Казновецький.

Під час зустрічі з представниками виконавчих органів, комунальних підприємств, депутатами міської ради В’ячеслав Негода оцінив зусилля, які докладаються для підтримки економіки в умовах війни. Також зазначив, що розвиток Лановецької громади є помітним і ми рухаємося в правильному напрямку.