Вихованці спортивного клубу UMA ACADEMY продовжують підкорювати спортивні вершини. На нещодавно проведеному відкритому чемпіонаті Хмельницької області з кікбоксингу, який відбувся у місті Хмельницькому, шумські спортсмени показали блискучі результати.

Змагання зібрали найсильніших спортсменів регіону, але це не зупинило наших земляків. У запеклій боротьбі за медалі, шумські кікбоксери продемонстрували високий рівень підготовки та волю до перемоги.

Золоті медалі здобули: Захар Кухарський, Марк Бігняк, Лук’ян Рудюк, Назарій Бондарчук, Єлизавета Довгалюк, Марта Маняк та Тетяна Свередюк. Срібну нагороду виборола Ангеліна Мацюк, яка в запеклому фіналі поступилася своїй подрузі по команді Єлизаветі Довгалюк.

Ці перемоги є результатом наполегливих тренувань та відданості улюбленій справі. Кожен з переможців гідно представляв Шумськ на цих змаганнях.

Наступним випробуванням для наших спортсменів стане Чемпіонат України. Ми впевнені, що вони продемонструють високий рівень майстерності і здобудуть нові перемоги.

Бажаємо нашим спортсменам подальших успіхів!