Команда Чортківської міської ради виграла та реалізувала черговий грант для розвитку міста! Учора , 4 серпня, урочисто відкрили культурно-інтеграційний центр для молоді. Його облаштували у приміщенні колишньої бібліотеки по вулиці Степана Бандери.

Проєкт молодіжного центру, підготовлений нашою командою, підтримав благодійний фонд «Рокада» та Агентство ООН у справах біженців, виділивши на ремонтні роботи та закупівлю меблів/обладнання 100 тисяч доларів США.

Молодіжний центр – це зручно та доступно обладнаний простір для роботи, відпочинку та розвитку. Він має сприяти розв’язання нагальних проблем молоді та працювати у профілактичних напрямах. Головна мета – виховувати й розвивати молодь.

Тож тепер молодь Чортківської громади, а особливо усі, хто бажає долучатись до змін у місті та громаді – матиме справді якісні та сучасні умови для праці, зустрічей, обміну думками, відпочинку тощо.

В інтеграційно-культурному центрі передбачено основний простір зі сценою для кіно- та літературних вечорів, комунікаційну зону, бібліотеку, студію звукозапису, фотостудію та комп’ютерний простір.

Зазначимо, що усі ремонтні роботи виконані з дотриманням вимог інклюзивності.