Сьогодні, 25 вересня, у Тернополі відбулися захоплюючі змагання з самбо серед колективів фізичної культури ГО «Тернопільська обласна організація ФСТ «Динамо» України». Збірні різних силових структур продемонстрували свої вміння та спортивний дух, змагаючись за першість.

Серед учасників були й представники Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. У особистому заліку перші місця вибороли капітан служби цивільного захисту Юрій Роговський (вагова категорія до 71 кг) та майор Олександр Федьків (вагова категорія до 98 кг). Срібну медаль здобув капітан Роман Мізюк (вагова категорія до 64 кг), а бронзу виборов головний майстер-сержант Борис Ничик (вагова категорія до 98 кг).

У загальному заліку перше місце посіли представники ГУ Національної поліції в Тернопільській області, друге — Управління поліції охорони, почесне третє — у збірної Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. Четверте місце зайняло Управління патрульної поліції в Тернопільській області, а п’яте — представники Національної гвардії України.

Ці змагання стали не лише перевіркою фізичних можливостей, а й важливим кроком до зміцнення командного духу та єдності серед колег. Рятувальники вкотре продемонстрували, що готові до перемог не лише на службі, а й на спортивній арені.