Під час чергової сварки, що виникла на тлі давніх неприязних стосунків, 41-річний тернополянин завдав ножового поранення в груди 44-річному знайомому.

Оперативне реагування правоохоронців дозволило менш ніж за добу встановити особу зловмисника та затримати його за місцем проживання. Як з’ясувалося, раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та неодноразово порушував громадський порядок.

За словами сусідів, між потерпілим та нападником конфлікти виникали регулярно. Причиною останньої сварки стала банальна побутова розбіжність, яка переросла у криваву бійку. Слідчі вилучили ніж, який став знаряддям злочину.

Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням було госпіталізовано у реанімаційне відділення міської лікарні. Наразі його стан оцінюється як стабільний, але тяжкий. Лікарі борються за його життя.

За даним фактом слідчі Тернопільського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.