На Тернопільщину з робочим візитом прибув командувач Медичних сил ЗСУ, генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук. Головною метою візиту стало обговорення актуальних питань щодо організації медичного забезпечення військовослужбовців, які захищають Україну.

У рамках робочої поїздки генерал-майор Казмірчук провів зустріч з директоркою департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної військової адміністрації Ольгою Ярмоленко. Під час спілкування керівники обговорили низку важливих питань, зокрема тему роботи військово-лікарських комісій (ВЛК). Сторони обмінялися досвідом щодо організації роботи ВЛК в області та напрацювали пропозиції щодо її вдосконалення.

А також питання надання медичної допомоги військовослужбовцям. Було детально проаналізовано систему надання медичної допомоги військовим в області, зокрема, питання забезпечення необхідними лікарськими засобами, медичним обладнанням та кваліфікованими кадрами.

За результатами зустрічі було досягнуто низки домовленостей, спрямованих на подальше покращення медичного забезпечення військовослужбовців Тернопільщини. Зокрема, сторони погодилися продовжити тісну співпрацю для вирішення нагальних проблем у цій сфері.