У Хоросткові відбувся обласний відкритий турнір з важкої атлетики серед дітей до 15 років, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Миколи Підодвірного.

Команда Бучацької ДЮСШ у складі 14 учасників показала один з найкращих результатів – 11 перших місць і 2 другі місця.

Анастасія Гелета (вагова категорія до 36 кг), Денис Гелета (вагова категорія до 35 кг), Микола Олесишин (вагова категорія до 32 кг), Володимир Нановський (вагова категорія до 45 кг), Вікторія Бернас (вагова категорія до 55 кг), Марія Лось (вагова категорія до 55 кг), Ірина Гапій (вагова категорія до 49 кг), виконала норматив кандидата в майстри спорту, Юрій Сторожинський (вагова категорія до 67 кг), став абсолютним чемпіоном області, Іван Матура (вагова категорія до 81 кг), Віктор Вовк (вагова категорія до 81 кг), Максим Варварин (вагова категорія до 89 кг).

Андрій Лось у ваговій категорії до 49 кг та Максим Герасим до 55 кг посіли другі місця.

Юних спортсменів до змагань готували тренери – Ігор Павликівський, Руслан Бойко, Ігор Півторак.

Кожен учасник турніру отримав подарунки до свята Миколая від організаторів змагань, партнерів та НОК України. Переможці та призери у своїх категоріях нагороджені дипломами та медалями за зайняті місця.

Ці результати є значним досягненням для юних важкоатлетів Бучацької ДЮСШ. Вони показують, що в місті є талановита молодь, яка має перспективи для подальшого розвитку в цьому виді спорту.