У Тернополі відбулося перше засідання Тематичної робочої групи з питань культури та соціальної згуртованості. У роботі взяли участь представники обласних установ та організацій в галузі культури, територіальних громад краю, а також заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко та заступник директора департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Ігор Кульчицький.

Захід організувала Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО за підтримки швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України, UCORD».

Під час зустрічі було представлено цілі, завдання та заплановані заходи проєкту UCORD стосовно культури, креативних індустрій та соціальної згуртованості.

Учасники зібрання обговорили підготовчий етап діяльності Агенції за серпень-листопад 2023 року, бачення функцій Тематичної робочої групи, формату її роботи та ролі її учасників.

Робоча група діятиме як консультативно-дорадчий орган при Агенції регіонального розвитку задля об’єднання зусиль та досвіду представників різних груп стейкхолдерів задля відновлення та розвитку культури та соціальної згуртованості області.