Співробітники Тернопільського районного управління поліції затримали 20-річного жителя обласного центру за зберігання та збут наркотиків. У його помешканні було вилучено 90 згортків з канабісом та майже пів кілограма психотропних речовин.

Як з‘ясувалося, юнак замовляв наркотики через інтернет-магазини, фасував їх та збував через так звані закладки. Під час поверхневого огляду у нього поліцейські виявили та вилучили 90 згортків з речовиною зеленого кольору. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Ще майже пів кілограма психотропних речовин було вилучено у помешканні закладчика під час санкціонованого обшуку. Усі вилучені речові докази поліцейські відправили на експертизу.

Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.

Процесуальний нагляд у даному кримінальному провадженні здійснює Тернопільська окружна прокуратура.

Наркотики завдають шкоди здоров’ю та можуть призвести до смерті. Якщо ви або хтось із ваших знайомих має проблеми з наркотиками, зверніться за допомогою до фахівців.