На Тернопільщині виявлена міжрегіональна організована група, яка займалася незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин. За даними Тернопільської обласної прокуратури, під керівництвом прокурорів було проведено розслідування, під час якого була задокументована діяльність цієї групи осіб. Організатор та один з виконавців отримали підозру в збуті наркотиків та психотропних речовин.

Група, яку очолював мешканець Дніпра, використовувала різні канали розповсюдження, зокрема телеграм-канали та поштовий зв’язок. Вони також активно користувалися автомобілями та мотоциклами для здійснення закладок наркотичних засобів, роблячи по 200-300 закладок щодня, переважно у лісопосадках.

Під час проведення обшуків було знайдено та вилучено значну кількість наркотичних засобів та психотропних речовин, а також різні матеріали, що свідчили про діяльність групи. Зараз двом підозрюваним обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Розслідування цього випадку проводять співробітники Слідчого управління ГУ Національної поліції у Тернопільській області, підтримані співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю.