Турбота про здоров’я дітей має бути сьогодні у пріоритеті. Особливо у час, коли в Україні триває війна, і не завжди позитивні новини негативно впливають на розвиток юного покоління. Тому важливо займатися спортом, тренувати своє тіло, а разом з цим – гартувати міцний дух, повідомляє Шумськ Інфо.

Це чудово розуміють тренери Української академії єдиноборств. Тому для своїх вихованців організували спортивно-тренувальні збори, які тривали тиждень – з 23 по 30 червня – на території Шумської громади у комунальному дитячому оздоровчому закладі «Дивосвіт», що у Кутянці.

Участь у зборах взяли 60 спортсменів з Української академії єдиноборств Тернополя та Шумська. Розпорядок дня у бійців був насичений: підйом о 6.30. Далі – зарядка, три тренування, під час яких розучували та удосконалювали прийоми кікбоксингу, ММА, Джиу-джитсу, – розповідає тренер шумських кікбоксерів Віталій Довгалюк. – Протягом дня спортсмени мали п’ятиразове харчування, купання, санітарну та тиху години. А ще – збирали суниці та брали участь у рухливих іграх. Збори організував керівник Української академії єдиноборств за підтримки федерації кікбоксину та федерації змішаних єдиноборств Тернопільської області.