Представник Тернопілля Дмитро Мазурчук посів п’яте місце у змаганнях з лижного двоборства на Всесвітній зимовій Універсіаді у Лейк-Плессіді, повідомляє Управління молоді та спорту Тернопільської ОВА.

6 цілих 3 десятих секунди – ось такої дещиці сьогодні не вистачило до медалі студенту Львівського державного університету фізичної культури імені Боберського, кременчанину Дмитру Мазурчуку! Наш земляк представляє Україну, виступаючи у складі національної студентської збірної на Всесвітній зимовій Універсіаді в американському Лейк-Плессіді. Як повідомляє Комітет з фізичного виховання і спорту МОН України, у змаганнях з лижного двоборства (стрибки з трампліна плюс 10 кілометрів ходьби на лижах) спортсмен посів 5 місце. Дмитро стрибнув на 89,5 метра, а ходом зумів відіграти в суперників кілька секунд. Однак до пʼєдесталу трішечки не дотягнув.

Шостим у цій дисципліні став ще один представник Тернопілля – Віталій Гребенюк з Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка. Його однокашник Олександр Шумбарець фінішував 14-м.
Вітаємо хлопців і їхнього тренера Миколу Козлова з високими результатами!
Додамо, що золота нагорода – у японця, срібна – в американця, бронзова – у фіна.