У Тернополі, продовжують оновлювати міський мобільний застосунок «е-Тернопіль». Це додаток у смартфоні, де зосереджені міські електронні сервіси. На днях у мобільному застосунку «е-Тернопіль» стала доступна для завантаження нова версія додатку. Наразі доступний новий функціонал – графіки погодинних відключень електроенергії. Також оновлено перелік аптек, які працюють у цілодобовому режимі. Для отримання доступу до нового функціоналу, необхідно оновити додаток «е-Тернопіль» (перейти за посиланням на операційній системі Android чи на iOS, і натиснути кнопку «Оновити»), – пише «Терноград».

Графіки відключень електроенергії

Тернополяни та гості нашого міста мають змогу в он-лайн режимі бачити графіки відключення світла на вулиці, на якій проживаєте або просто тимчасово перебуваєте.

Щоб знайти графік відключень електроенергії необхідно:

– вибрати мапу «Де світло» та перейти у підрозділ «Графіки»;

– обрати вулицю, на якій проживаєте або перебуваєте та натиснути кнопку «Зберегти».

Після цього, у відповідності до обраної вулиці, ви побачите графік відключень світла. Переглядати інформацію можна як за групами, так і за різними адресами (для цього необхідно редагувати поле обраної вулиці).

Аптеки, які працюють цілодобово

Для того, щоб тернополяни та гості міста мали змогу швидко придбати лікарські засоби та медичні препарати, у Тернополі працюють три аптеки в цілодобовому режимі. Їх адреси розміщені у застосунку «e-Тернопіль».

Так, знаходяться вони за адресами:

вул. Шпитальна, 2 (в холі головного корпусу КНП «ТМКЛШД»);

вул. Андрія Сахарова, 2 (Тернопільська обласна комунальна міжлікарняна аптека №157);

вул. Романа Купчинського, 14 (в холі головного корпусу біля приймального відділення КНП «ТКМЛ №2»).

У додатку «е-Тернопіль» вже доступний такий функціонал:

– ДеТранспорт – онлайн-карта з відображенням руху всього транспорту, передбачена можливість переглядати вибраний маршрут та оновлено перелік пунктів поповнення карток. Можна перевірити баланс «Картки тернополянина» чи неперсоніфікованого електронного квитка за номером, а також побачити його термін дії. У розділі «Файна карта» можна не лише перевірити баланс, а й система буде зберігати номер карти, щоб при наступній перевірці балансу відображати його автоматично.

– Запис на прийом до управління державної реєстрації.

– Отримувати сповіщення про початок та відбій сигналу «Повітряна тривога».

– Також доступні мапи із прокладанням маршрутів до:

пунктів обігріву;

закладів торгівлі, що працюють без світла;

мапа колонок-качалок питної води;

мапа укриттів;

на мапу укриттів додано зупинки-укриття, які встановлені поблизу зупинок громадського транспорту.

– Інтерактивна мапа «Де світло?», на якій доступні два функціонали:

дані з міських мереж

дані від споживачів.

– Мапа закладів, що працюють навіть в умовах відсутності електропостачання.

Станом на 13 січня 368 закладів сфери послуг та торгівлі працюють у період вимкнення світла. Магазини, заклади громадського харчування, аптеки, СТО, салони краси працюють у всіх мікрорайонах міста.

Окрім зазначених вище категорій, на карті користувач у розділі «Інше» може знайти перелік закладів (медичні центри, кінотеатри тощо), які також здійснюють діяльність у час відсутності електроенергії.

Від admin2