Значний прогрес відбувся за останній рік у місцевому самоврядуванні в Україні. Повноваження, передані українським громадам упродовж цього періоду, збільшили не тільки їхню фінансову автономію, але також рівень їхньої відповідальності та виклики, з якими вони стикаються.

Тому 7-8 грудня 2021 року «U-LEAD з Європою» продовжить тему місцевого розвитку в рамках конференції «Міжнародне експертне обговорення 2021: «Партнерство для розвитку». Мета заходу – надихнути учасників конференції, даючи їм поживу для роздумів щодо співпраці між муніципалітетами.

В обговоренні візьмуть участь відомі національні та міжнародні експерти, й високопосадовці.

Також на події продемонструють окремі проекти місцевого розвитку регіонального значення, які зараз готуються в рамках ініціативи U-LEAD, запущеної в липні 2021 року.

Захід складатиметься з чотирьох тематичних блоків:

·      місцева економіка,

·      соціальна інклюзія та розвиток,

·      інфраструктура: людина та довкілля,

·      цифрова трансформація на місцевому рівні.

Паралельно з основними сесіями будуть проходити зустрічі з обміну досвідом під назвою «Запитай експерта!» з тем конференції, під час яких учасники зможуть поставити свої запитання й взяти участь у дискусії.

Формат конференції буде гібридним: спікери перебуватимуть у студії «U-LEAD з Європою», учасники відвідуватимуть подію віртуально.

Із повною програмою конференції та переліком спікерів можна ознайомитись за посиланням: https://uleadiee2021.kyiv.ua/#rec381199659.

Якщо ви хочете долучитися до заходу, зареєструйтеся, будь ласка, до 5 грудня 2021 року за посиланням https://uleadiee2021.kyiv.ua/registration_ua. Ви також можете слідкувати за оновленнями, вподобавши подію у Фейсбуці.