Осіння пора дуже надається до роздумів, – про минуле й майбутнє, про стосунки та почуття, про коханих і закоханих. Осінь вимагає і особливої музики – ніжної та ліричної, від якої на серці трепетно і водночас так легко, яку розумієш і відчуваєш від першої до останньої ноти, яку наче й знаєш, а коли слухаєш, то здається, що вона звучить вперше , і ти відкриваєш її, як нову книгу, як неочікуваний подарунок від когось рідного і близького, або і зовсім незнайомої людини – несподіваний і дуже приємний.

А ще восени, що підігріта таким теплим, наче торшерним світлом несміливого листопадового сонця, так хочеться говорити і мріяти про любов, – яка вона у нас була, яка є, і якої б нам ще так хотілося… Щоб на душі було тепліше…

Саме таку за настроєм та емоціями програму пропонує послухати в останню неділю осені, 28 листопада, Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою народного артиста України Василя Феленчака. Її назва – «Музика про осінь і любов». У цьому концерті разом із музикою звучатимуть вірші і проза, переплетуться лірика та романтика, аби захотілося щось сказати і водночас помовчати і просто помріяти, згадати тих, з ким добре, затишно, з ким хочеться випити кави і послухати гарну, приємну, улюблену музику.

А музика буде просто прекрасною, ніжною та світлою, але настільки насиченою емоціями, що кожен твір сприйматиметься як маленьке життя. Це і Мішель Легран з його «Шербурзькими парасольками», і Френсіс Лей, який розповідає про вічну «Історію кохання», і Керн з його «Димом», що «може заходити в очі, коли серце у вогні», і Кемпферт, у музиці якого незнайомці мандрують крізь ніч, шукаючи своє кохання, І Жорж Косма, який із таким безмежним сумом описує розлуку, «коли лист осінній бринить» та інші чудові твори…

Відбудеться концерт «Музика про осінь і любов» в Українському Домі «Перемога». Початок о 17 годині.

Квитки можна придбати в касі УД «Перемога» (телефон каси 0352-52-15-00), довідки та попереднє замовлення квитків за телефонами 050-581-97-98, 096-320-00-73, 097-043-02-48.

Концерт відбудеться із дотриманням усіх карантинних вимог. Живий звук.

Увага! Дуже важлива інформація: з 21 жовтня 2021 року запроваджено нові карантинні обмеження та контроль з боку Національної поліції, через що глядачі віком від 18 років зможуть відвідати концерт оркестру в УД «Перемога» лише за наявності одного з документів:

– сертифікат вакцинації;

– негативний ПЛР-тест (за 48 годин);

– довідка від лікаря про протипоказання до вакцинації.

На глядачів віком до 18-ти років ці вимоги не розповсюджуються.

Від admin2