Після святкування новосілля до реанімації з отруєнням невідомим газом потрапила сім’я з Підволочиська. Батька, матір та їхнього 7-річного сина медики «швидкої» госпіталізували ще 1 листопада.

Як з’ясувалося, непритомних дорослих забрала швидка допомога з важким отруєнням. У них зафіксували дихальну недостатність. Хлопчик почувався краще. Спочатку лікарі подумали, що сім’я отруїлася чадним газом, але симптоми інтоксикації не збігалися. Тому підозрюють, що це могло статися через надувні кульки з гелієм, яких у будинку було дуже багато. Підтвердити це має ще додаткова експертиза, яка триватиме близько місяця. Отруєння сім’ї з Підволочиська підтвердили і в міській раді.

– Такий випадок дійсно був зареєстрований у нашій громаді. Сім’я порядна, ніколи на обліку в соціальних службах не стояла. Чи могли вони отруїтися чадним газом – не думаю, там такої можливості не було, усе справне. Медики записали як отруєння невідомим газом. Більше будуть з’ясовувати правоохоронці, які після повідомлення з лікарні прибули до будинку й обстежили помешкання, – розповів заступник голови Підволочиська Іван Осадчук.

Джерело: Тижневик “Номер один”