Відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину з 18 жовтня до 15 листопада 2021 року триватиме на Тернопільщині. Відеоролики, надіслані на конкурс, повинні відображати рухову активність на свіжому повітрі або в приміщенні. Участь у цих креативних, творчих та цікавих змаганнях можуть взяти усі бажаючі, без вікових обмежень. Роботи мають бути авторськими, і допускається лише один відеоролик від одного автора.

 Надсилати їх потрібно на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Конкурсні відеоролики повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати таким вимогам:

– файл у форматі MP4 (тривалість 61-120 секунд);

– комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва відеороботи повинна мати такий вигляд: ім’я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, прізвище, ім’я) (Наприклад: Руслан Токарчук, вул. Подільська, 14, с. Долина, Теребовлянська територіальна громада, представник Анна Токарчук, тел. 0941122955).

Відеороботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Переможцю та призерам обласного відеоконкурсу «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» будуть вручені медалі, відзнаки та сувенірна атрибутика з логотипом Центру. Також відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородять авторів та учасників десяти найпопулярніших відео.

Докладно з Положенням щодо проведення Відкритого обласного відеоконкурсу «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину можна ознайомитись у розділі “Положення” нашого сайту.