Нещодавно комунальним підприємством «Борщівський комунальник» придбано та встановлено контейнери для сміття у місті Борщеві. Та, на жаль, прикрий випадок, який мав місце в ніч з 19 на 20 вересня довів, що у Борщівській громаді живуть мешканці, які цінують власні блага понад суспільними.

А саме, працівниками КП «Комунальник» встановлено зникнення контейнеру ТПВ по вул. Грушевського у Борщеві. По даному факту направлено звернення до відділення поліції № 1 (м. Борщів) Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області та вже ведуться слідчі дії по встановленню особи крадіїв.

Нагадаємо, не так давно жителі приватного сектора у Дніпрі вкрали сміттєві контейнери, щоби… квасити в них капусту і солити кавуни. Цікаво, борщівські крадії будуть використовувати контейнер по пряму призначенню, чи теж для якихось особливих цілей.

У міській раді Борщева сподіваються, що невдовзі винні особи будуть покарані, разом з тим керівництво мерії звертаємось до усіх мешканців громади з проханням бути відповідальними, цінувати майно громади та шанувати роботу комунальних служб.

Джерело: Тижневик “Номер один”