За принципової позиції обласної прокуратури Тернопільський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу захисника обвинуваченого та без змін вирок Чортківського районного суду, за яким жителя Хоросткова визнано винним за ч. 3 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України та призначено йому покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За версією слідства, 19 січня 2015 року обвинувачений, маючи намір вбити знайомого, щоб не повертати борг, зателефонував йому на мобільний телефон і призначив зустріч, щоб повернути позичені гроші.

На вказану пропозицію потерпілий погодився та приїхав до будинку знайомого на власному авто. Впродовж години водій разом з пасажиром їздили містом, шукаючи спосіб обміняти валюту, призначену нібито для розрахунку за борги

Близько 18.00, коли автомобіль зупинився по вул. Чорновола, у м. Хоростків, обвинувачений, перебуваючи в салоні «Шевроле Авео», під керуванням потерпілого, умисно вдарив його у груди заздалегідь приготованим для цього побутовим ножем. Зловмисник встиг нанести йому 10 колото-різаних ран, проте від смерті потерпілого врятував щільний зимовий одяг, а також обмеженість рухів нападника салоном автомобіля. Свій злочинний умисел, спрямований на умисне вбивство з корисливих мотивів, обвинувачений не довів до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки потерпілий, із отриманими тілесними ушкодженнями зміг вибратись з автомобіля, і покликав на допомогу.
Пораненого направили до медичного закладу, а нападника затримали правоохоронці.
Вирок вступив у законну силу.