У Великоберезовицькій громаді оголосили конкурс на створення сучасного та актуального герба громади. Два місяці дають конкурсантам на розробку та презентацію сучасного та актуального герба Великоберезовицької громади. Метою конкурсу є визначення найкращих науково обґрунтованих засад і варіантів художніх вирішень герба та прапора територіальної громади для його подання в раду громади Конкурс проводиться з 14.01.2021 по 15.03.2021.

Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора є збереження історичної та культурної спадщини сіл територіальної громади, утвердження звичаїв і традицій.

Переможець у конкурсі на кращий ескіз герба і прапора територіальної громади одержує грошову винагороду в сумі 1000 (одна тисяча) гривень. У разі, якщо переможцями на кращий ескіз герба і прапора є різні особи, сума винагороди ділиться навпіл.

Конкурс проводиться з метою визначення найкращих конкурсних робіт із створення символіки територіальної громади та подальшого подання на розгляд ради. У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Учасники можуть подати як одну, так і декілька конкурсних робіт.

Ескіз герба та прапора громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4 (також і в електронному вигляді у форматі jpg, png, gif з розширенням не менше 600 dpi) Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка. На ескізі прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

Переможцями конкурсу є особи, чиї конкурсні роботи набрали найбільшу кількість лайків,  пише користувач Руслан Лазорко.