Компанія Volia підвела підсумки акції «Обмінюйте бонуси на послуги та вигравайте смартфон!», що відбувалася з 1 листопада по 31 грудня 2020 року. За умовами акції, кожен клієнт, шо у зазначений період замовив додаткові пакети та послуги компанії Volia, автоматично ставав її учасником.

І вже сьогодні головний приз – смартфон Samsung Galaxy A41, знайшов свого господаря. Ним став мешканець Тернополя – Василь. М. Подарунок було передано Василеві в урочистій атмосфері.

«До останнього не вірив, що справді отримаю приз, приємно здивований і радий, ще й до свят такий гарний подарунок» – прокоментував цю подію переможець акції.

«Компанія Volia і надалі робитиме все можливе, щоб радувати наших клієнтів. Чекайте на нові акції та подарунки і дивіться позитивно!» – додала директорка тернопільської філії Volia Діана Мухіна.

Про компанію Volia:

Volia є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- і інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, а також послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Компанія пропонує до 200 телеканалів від українських та кращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри і бібліотеки контенту від кращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних норм в області авторських і суміжних прав.