Цьогоріч видатний ювілей святкує знаний і шанований у нашому місті мистецький колектив. 1 листопада 2020 року Тернопільському академічному обласному театру актора і ляльки виповнюється 40 років. За цей час колектив отримав визнання не лише в Тернополі, а в усій Україні. У репертуарі закладу – прекрасні вистави не лише для дітей, але й для дорослих, які неодноразово ставали переможцями на престижних регіональних, всеукраїнських, міжнародних фестивалях.

Але найголовніше, що зумів здобути колектив театру за цей час – це величезну любов і повагу своїх маленьких глядачів, – найщиріших поціновувачів справжнього таланту та щирості, з якою актори дарують їм своє мистецтво.
В урочистий день ювілею покажуть виставу, якою сорок років тому розпочався творчий шлях колективу – казку за п’єсою Ю. Єлісєєва «Сембо». Саме ця цікава і повчальна історія, події якої відбуваються в далекій Африці, де живуть маленький Сембо і його Мама Антилопа, вкотре розповідатиме про велику силу материнської любові та її значення для кожного з нас. Початок вистав 1 листопада об 11:00 та 13 годині 30 хвилин.

Театр працює з дотриманням усіх карантинних норм та рекомендацій. Кількість місць обмежена.

Від admin