Навіть перебуваючи на лікарняному з діагнозом COVID-19, міський голова Тернополя Сергій Надал зумів захистити конституційне право тернополян на освіту та працю. У Тернополі з урахуванням всіх засобів безпеки працюють школи та дитячі садки. Малий та середній бізнес працює та сплачує податки. Ремонтуються двори та дороги. Місто живе повноцінним життям, – пише «Ternopil.te.ua».

Захистив керівників шкіл та садочків

Міський голова Тернополя Сергій Надал в ефірі програми «ШустерЛайф» заявив про оскарження протоколів, які поліція склала на директорів міських шкіл, де триває навчання.

«Учителі не залишаться самі. Усі вони мають юридичні супровід, ми працюємо спільно з юридичною компанією. Протоколи, які склала поліція, – незаконні, усе це ми будемо оскаржувати в суді, оскільки у жодному документі немає прямої заборони на роботу шкіл. Ми врахували усі рекомендації МОЗ. У класах навчається по 15-25 дітей, вони поділені на групи. Один день діти навчаються вдома, інший – у школі», – розповів Надал.

Захистив підприємців

Поліція провела рейди й по підприємцям, які нібито незаконно працюють. Однак і тут допомогла юридична підтримка мерії. «Міська рада надала юридичний супровід і для підприємців, на яких склала протокол поліція. Наразі на підприємців склали лише 5 протоколів. Всіх їх оскаржено у судах», – повідомив мер Тернополя.

Висновок

Таким чином, Сергій Надал збудував таку систему управління містом, яка показує свою ефективність навіть у найскрутніші часи. Ця система тримається на його особистому авторитеті і ґрунтується на чіткому розумінні й захисті інтересів Тернополя. Надал тримає все під особистим жорстким та професійним контролем. І не має значення, – працює він у своєму кабінеті у міській раді або вдома на самоізоляції.

Від admin