Жахливою історією поділилася тернополянка Сюзанна Шах. Невідомий чоловік свідомо вбив кошенятко на дитячому майданчику. Жінка випадково стала очевидцем злочину.

Східний масив, дитячий майданчик біля будинку по вул. Л. Українки 3.

Сьогодні, на ранковій прогулянці з собакою, я стала свідком жахливої події.
Спочатку почула гучний звук, ніби сокирою вдарили по довбні. Я повернула голову в бік звуку, і почула ще один сильний удар.
Через кущі було погано видно, але я помітила, як чоловік відкинув велику палку, і щось біле обм”якле кинув у відро. Потім швидко пішов до смітника, і викинув у контейнер, те що було у відрі. Після цього зайшов у відчинений підвал 3-го під”зду, вийшов з рюкзаком, і зник в дверях цього ж під”їзду. Це все відбулось в лічені хвилини.
Я пішла до смітника, відкрила бак, він був зовсім порожнім, а на дні, прикрите ганчіркою лежало біле мертве кошеня, з скривавленою розбитою головою. Кошеняті на вигляд 2 місяці. В мене був “ступор”, хоча я передбачала, що можу там побачити…
Цього чоловіка, я і раніше бачила в дворі, він прибирав територію. Але не знаю,чи це двірник, чи мешканець будинку. На вигляд років 40, світле волосся, середнього зросту.

Про що цей допис – про черговий доказ деградації суспільства…
Можливо його прочитають мешканці цього будинку, і зрозуміють, про кого йдеться мова, і який кат ходить поруч. А можливо, він це робить з їхньої мовчазної згоди, чистить підвали від “непотребу”. І скільки ще було таких жертв – невідомо…(((

 

Від admin