Аграрна партія України продовжує працювати. Всі перипетії завершилися перемогою демократичної більшості, що стало прецедентом в історії сучасного українського політикуму. XV з’їзд показав єдність в Аграрній партії та націленість на зміни в українському суспільстві, – пише «Терноград».

chaikivskyy-partia-10-2018-1

З’їзд, як найвищий партійний орган, вирішив виключити з партії кількох людей, які завдали шкоди команді та відмовлялися виконувати законні колегіальні рішення, чим підірвали головні партійні принципи – демократичність та побудову партії з низів. Також було додатково обрано двох заступників голови партії. Окрім цього, ухвалено рішення щодо дострокового припинення повноважень керівних органів партії, що були обрані до сьогоднішнього з’їзду, обрано Голову та членів Центральної контрольно-ревізійної комісії та визначено кількісний склад та членів Політичної ради партії.

«Ще раз хочу подякувати всім, хто вірив у нашу команду, дякую однопартійцям з Тернопільщини за те, що разом із соратниками з інших областей прибули на з’їзд та висловили власну позицію», – сказав голова обласної організації партії Іван Чайківський.

Своїм внутрішньопартійним діалогом та проведеним XV з’їздом Аграрна партія України задекларувала низку доленосних та світоглядних принципів:

– довела українському суспільству та міжнародним спостерігачам те, що є демократично партією, позбавленою «вождизму», і сповідує принципи народовладдя;

– очистила партію від купки кар’єристів, які «розписали» партію під себе та якихось «власників»;

– підтвердила свою подальшу участь у політичному житті країни із серйозною заявкою на результативність у майбутніх виборчих кампаніях.

На завершення з’їзд ухвалив резолюцію, якою чітко задекларував: ми готові брати на себе відповідальність за країну і бачимо, що наші прагнення мають підтримку у суспільстві. Підтримка нашої партії українцями на місцевих виборах у громадах – цьому підтвердження.

 

Від admin