Бджільництво — один із найдавніших промислів, котрий опанувало людство. Мед — не просто солодощі, а цілий склад корисних, поживних та лікувальних елементів. Пасічник у свідомості українця — це мудрий трудівник, обізнаний із таїнствами природи та знахарства.

Напевно, й справді треба, щоб любов до Божих комашок була в людини в глибині душі, тоді й вони віддячать господареві смачним, цілющим медом.
У черговому засіданні молодіжного клубу “Шлях до успіху”, яке відбулось в Чортківському районному центрі зайнятості взяв участь голова громадської організації “Об’єднання пасічників Чортківщини” Андрій Павлюк.
Він розповів присутнім про справу свого життя, історію практичного ведення бджолярства, показав результати своєї праці — мед, медові свічки, мило, забрус, настоянки з прополісу і т.д. Андрій підвищує свій професійний рівень на різних курсах. Останні курси — з апітерапії (медичне використання бджолярських продуктів).
«Ніколи не треба здаватися, розчаровуватися, а потрібно витягувати з цього досвід… Якщо є мета — то є результат», — зазначив Андрій Павлюк.
 Чергове засідання молодіжного клубу зайвий раз довело свій девіз – “Хобі+бізнес=успіх”.
Чортків-2 (1)

Від admin