Багато молодих людей прагнуть сьогодні відкрити для себе можливості в сфері, у якій навчаються. І у кожного є власне ідеальне бачення майбутньої професії. Такі ідеї формують особистість, яка завжди готова йти до мети, розвиватись та досягати успіху. Кожного студента, який знайшов себе в IT, проект SDG HACKAHTHON (з англ. SDG – Sustainable Development Goal – Цілі Сталого Розвитку) запрошує вдосконалити свої навички у програмуванні та корисно провести час. Відбудеться захід 11-12 листопада 2017 року в IT House (м. Тернопіль, вул. Степана Бандери, 42/2). Початок о 9 годині 30 хвилин.

Багато очікувань від цього проекту поставлено організаторами, серед яких, зокрема, прогрес IT сфери в Тернополі. SDG HACKATHON – це проект, що дасть змогу студентам, а також всім охочим, відчути дух ІТ-змагань, вдосконалити свої навички та цікаво провести час. Обов’язкова умова: володіння будь-якою мовою програмування.

Для того, щоб взяти участь, необхідно попередньо зареєструватись (індивідуальна або групова заявка (до 5 осіб). Всі учасники будуть сформовані в групи до 5 чоловік. Вік учасників: 16-25 років.

Формат змагань: командам відводиться 24 години на виконання завдань, опісля відбувається презентація та нагородження переможців.

Мета: надати можливість молоді віднайти та розвинути свій потенціал у сфері ІТ для здійснення позитивного впливу на суспільство; розробити платформи за допомогою комп’ютерних технологій, які допоможуть досягнути Цілей Сталого Розвитку.

SDG HACKATHON відбудеться 11-12 листопада 2017 року. Місце проведення – IT House (м. Тернопіль, вул. Стеапана Бандери, 42/2). Початок о 9 годині 30 хвилин.

За час змагань учасники зможуть познайомитися, отримати поради від досвідчених менторів, які працюють у сфері ІТ, а також поспілкуватись із представниками компаній – партнерів змагань – потенційними роботодавцями.

Контактний телефон організаторів: +380963984067

Від admin