Наталія Рудяк – тернопільський інді-проект «Echo Gardens» (вокал)

Завершується 2010 рік… Яким він був для вас – хорошим, поганим, звичайним, пролетів швидко чи було відчуття, що час тягнеться довго тощо?

2010 рік для нас став дуже знаковим. Ми створили гурт «Echo Gardens» і почали працювати над створенням композицій. Хоч здається, що рік пройшов надзвичайно швидко, та він був насичений різноманітними подіями, що залишаться у нашій пам’яті, теплими спогадами, наприклад, як наш перший концерт.

За які події, на вашу думку, 2010 рік увійде в історію (нашого міста, країни, світу)?

Якщо бути не надто скромними, то звісно ж народження нашого гурту. А якщо серйозно, то ми сподіваємося, що він ввійде в історію, як рік, що передував року нової епохи розвитку нашої країни, бо дуже хочеться змін, позитивних зрушень у 2011 році.

Чим особисто для вас він запам’ятається?

Для нас, гурту «Echo Gardens», 2010 рік запам’ятається чудовою роботою у колективі, продуктивними репетиціями, появою першого релізу «Midnight Run» та першим концертом. І ми віримо, що це для нас лише початок.

Найбільша удача чи помилка цього року.

Чомусь на усі запитання хочеться відповідати словами про концерт. Мабуть, це через те, що він лише кілька днів тому відбувся, і емоції ще дуже свіжі. Ми вважаємо, що для нас великою удачею стало вміння організуватися, працювати, рухатися далі, незважаючи на те, що не всі учасники живуть в Тернополі, а тому це набагато складніше.

Який найголовніший життєвий досвід вдалося здобути цього року, зробити певні висновки тощо. Що чекаєте (на що сподіваєтесь) від 2011?

Нам би  дуже хотілося жити в атмосфері миру та добра, можливо тому наша музика саме така – гармонійна та спокійна. Саме таким ми бачимо наш світ – повний гармонії, як природа, що не любить насильного втручання. Хотілося, щоб світ цивілізації не забував про те, що найкраще що ми маємо просто перед нами – це природність у всьому, у стосунках одного із одним, у тому що ми повинні давати один одному багато позитиву і відповідно його отримувати.

Від admin