Працівники «Карітасу» у Тернополі продовжують розвозити теплі обіди людям похилого віку, важкохворим та особам з інвалідністю. Також доставляють медикаменти, допомагають виміряти артеріальний тиск. Представники благодійного фонду намагаються забезпечити цих людей усім, чого вони потребують, але самостійно не можуть отримати чи придбати через обмеження під час карантину. Про це розповідають працівники «Карітасу»:

«Карітас Тернопіль в умовах надзвичайної ситуації та стрімкого поширення COVID-19 продовжує допомагати найбільш вразливим категоріям населення, що перебувають у групі ризику.

Одними з таких є підопічні проєкту Домашня опіка, це самотні особи похилого віку, важкохворі, люди з інвалідністю, люди, яким найбільш важко справитися із психологічною та моральною обстановкою, яка склалася в країні.

Пережити період пандемії цим людям допомогають працівники проєкту “Домашня опіка”, які, ще до цього часу стали для них найближчими людьми, розрадою, підтримкою та надією.
Швидко адаптувавшись до вимог карантину працівники продовжують свою клопітку та відповідальну працю, надаючи послугу догляду вдома.
Для своїх підопічних вони як ангели, які не тільки виконуючи свої свої професійні обов’язки, але й вислухають, розрадять, підтримають…
Для найбільш потребуючих один раз на тиждень доставляють теплі обіди в межах проекту PRO_Милосердя благодійний проект.

Більше про проєкт “Домашня опіка” і як його підтримати можна довідатись у координатора проекту Наталії Масник +38 (098) 493 7179», – зазначають у «Карітасі».

cb31e6636fa4b64f08ab0081062bfaf9

Джерело: TeNews

 

Від admin