На Тернопільщині розшукують 21-річну уродженку Донеччини, яка залишила напризволяще своє семирічне немовля. Наразі хлопчик перебуває під наглядом лікарів.

Як повідомляють в поліції, жінку з немовлям перебувала у реабілітаційному центрі Зборівського району. Волонтери забезпечили матір одягом, харчуванням та дали дах над головою, але наступного дня вона з дитиною втекла з реабілітаційного центру. Жінка кочувала з немовлям по всій Тернопільщині. Згодом, залишивши дитину знайомій, вона поїхала. Не зумівши переконати матір забрати дитину, жінка передала хлопчика поліцейським.

«Дитину ми одразу відвезли до медичного закладу, де вона перебуває й досі і повідомили про випадок службу у справах дітей Тернопільської міської ради. Двадцяти одно річну матір вдалося розшукати. Щодо неї складено адміністративний протокол за статтею 184 КУАП», — розповів начальник ювенальної превенції УПД ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович.

Правоохоронці розшукали бабусю малюка, яка зараз перебуває в Польщі. Є надія, що хлопчика виховуватиме рідна бабуся, але вона відмовляється. Наразі, жінка уже виховує одного внука, залишеного їй горе-донькою.

діт

Джерело: TeNews

Від admin