школПрезидент України Володимир Зеленський анонсував проєкт “Всеукраїнська школа онлайн” для дистанційної освіти під час карантину. Уроки з 6 квітня транслюватимуть українські телеканали, а також на Facebook та Youtube.

Президент України Володимир Зеленський представив проєкт “Всеукраїнська школа онлайн” для дистанційної освіти під час карантину. Це він зробив під час відеозвернення, опублікованого в неділю, 29 березня. Пише DW.

“Ще один важливий момент – це дистанційна освіта під час карантину. Наше завдання, як держави, забезпечити кожній дитині вільний доступ до знань. З цією метою у понеділок, 6 квітня, стартує проєкт “Всеукраїнська школа онлайн”. У рамках проєкту 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України”, – повідомив президент.

За його словами, зараз проходять щоденні зйомки уроків для учнів 5-11 класів.

“За збалансованою програмою міністерства освіти та науки викладається 11 предметів. Навчатися дистанційно школярі зможуть на Facebook та Youtube. А також уроки щоранку будуть транслюватися українськими телеканалами”, – зазначив він.

Зеленський уточнив, що за кожним класом буде закріплений один або декілька телеканалів. За його словами, їхній перелік, а також розклад уроків на тиждень скоро з’явиться.

школ

Від admin