Якість харчових продуктів на ринках області постійно контролюють фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби. Відтак, від початку 2020-го до продажу не допустили 1329 кілограмів м’ясо-молочної та рибної продукції, свіжих овочів та фруктів.

Дана продукція не відповідала нормам і відповідно була шкідливою для споживача. Про це повідомляють в службі.

Зокрема, при проведенні досліджень лабораторії, які діють на санкціонованих ринках виявили продукти, які заборонили до реалізації:

– м’ясо і субпродукти – 456 кг.;

– молоко і молочні продукти – 293 кг.;

– риба – 25 кг.;

– овочі і фрукти – 384 кг.;

– продукти промислового виготовлення (молочні та ковбасні вироби) – 159 кг.;

– інші (крупи, цукор, тощо) – 12 кг.;

– яйце куряче – 12 шт.

Держпродспоживслужба закликає тернополян та жителів області свідомо ставитися до придбавання продуктів харчування, зокрема м’яса та м’ясних виробів, риби, молочної продукції, свіжих овочів та фруктів.

3a82b4c1f418a9a879fb6d2fa913ece8

Джерело: TeNews

Від admin