Згідно рішення Кабінету Міністрів, під час карантину вже дозволено продавати насіння та посівні матеріали, агрохімію та інші товари для саду і городу. Відтак магазини «Урожай» у Тернополі чекають усіх бажаючих у цей весняний, активний для робіт на землі час, придбати усе необхідне. У продажу – насіння кращих сортів овочів та квітів вітчизняних та зарубіжних виробників, цукрових та кормових буряків, кормових трав (ТОВ «Свитязь», Агровест (Україна), Seminis (Голандія), Syngenta (Швейцарія).

nasinnia

В асортименті – засоби для боротьби з шкідниками та хворобами рослин: гербіциди, фунгіциди, інсектициди, протруйники, форміциди, прилипачі, репеленти (Bayer, Syngenta, Альфа, Vebi, Вассма, Презенс); органічні та мінеральні добрива (Target, Флоромікс, Yara, Екоплант, Інтермаг), біопрепарати, стимулятори росту, засоби боротьби з гризунами.

Для тих, хто планує займатися розсадою, «Урожай» пропонує субстрати та грунтосуміші (ДП «Агроторф», ТМ «Флоріо», ПП «Кардаш»), пластмасові та керамічні горщики, розсадні горщики та палети (TEKU, Modiform), садово-городній інвентар – агроволокно, агротканини, інструменти, оприскувачі, плівку тепличну, сітку шпалерну та захисну.

До речі, нагадуємо, що в магазинах «Урожай» у продажу є сучасний засіб для дезінфекції та противірусної обробки приміщень і різних поверхонь – «Аргенвіт», виготовлений на основні наночастинок срібла. Можна придбати флакони по 50 мл та 250 мл, які зручно носити у сумці чи тримати у близькій досяжності, аби продезінфікувати руки чи поверхні. А є і більші фасування для дезінфекційної обробки приміщень. Це готові робочі розчини «Аргенвіту» в фасуванні на 1 л, 5 л та 10 літрів.

Магазини «Урожай» працюють у Тернополі за адресами: вул. Руська, 17 (зупинка «Кооперативний технікум»), вул. Манастирського, 48 та 15 Квітня, 15.

Замовити увесь асортимент продукції «Урожай», тобто, насіння і всі товари для саду та городу можна також не виходячи з дому – онлайн. До послуг клієнтів – інтернет-магазині «Урожай», який працює за адресою: www.agrogurt.com.ua

Офіційна інформація від прес-служби Мінекономіки: Кабінет міністрів розширив перелік дозволених під час карантину видів діяльності, прийнявши зміни до постанови №211 «Про протидію поширення на території України коронавірусу СОVID-19». Як повідомили в Мінекономіки, уряд на період карантину зняв заборону оптової торгівлі продуктами харчування, торгівлі ветеринарними препаратами, проведення ветпрактики, продажу кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і посівних матеріалів, а також деяких інших видів діяльності. Обов’язковою умовою роботи бізнесу в зазначених секторах є забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, дотримання санітарних і протиепідемічних заходів.

Від admin