nebo-1Весна іде повним ходом, незважаючи на раптові погодні катаклізми у вигляді снігу та морозу чи перепадів температур. Час все одно нестримно біжить, і за березнем прийде квітень, а з ним – і потреба (більше того – нагальна необхідність) сіяти, садити, кидати зерна в землю, аби росло, цвіло, давало врожай. Щоб не втратити дорогоцінний весняний час, насіння на все інше для саду та городу можна замовити в інтернет-магазині компанії «Урожай» за адресою: www.agrogurt.com.ua

У продажу – насіння кращих сортів овочів та квітів вітчизняних та зарубіжних виробників, цукрових та кормових буряків, кормових трав від провідних українських і світових виробників (ТОВ «Свитязь», Агровест (Україна), Seminis (Голандія), Syngenta (Швейцарія).

Не забудьте і про засоби для боротьби з шкідниками та хворобами рослин – гербіциди, фунгіциди, інсектициди, протруйники, форміциди, прилипачі, репеленти (Bayer, Syngenta, Альфа, Vebi, Вассма, Презенс); органічні та мінеральні добрива (Target, Флоромікс, Yara, Екоплант, Інтермаг), біопрепарати, стимулятори росту, засоби боротьби з гризунами.

Для тих, хто планує займатися розсадою, пропонуємо субстрати та грунтосуміші (ДП «Агроторф», ТМ «Флоріо», ПП «Кардаш»), пластмасові та керамічні горщики, розсадні горщики та палети (TEKU, Modiform), садово-городній інвентар – агроволокно, агротканини, інструменти, оприскувачі, плівку тепличну, сітку шпалерну та захисну.

До речі, нагадуємо, що якраз час обробити дерева від шкідників, поки не розпустилися бруньки. Для цього в «Урожаї» є багато різних засобів. Один із найпопулярніших – «Брунька» – універсальний препарат для обробки проти зимуючих стадій збудників хвороб та шкідників плодових і декоративних дерев, виноградників та ягідних кущів до початку розпускання бруньок.

Чекаємо на Ваші замовлення в магазині «Урожай» – https://www.agrogurt.com.ua/

Фото з мережі Інтернет

Від admin