argenvit-3Віруси та бактерії, як відомо, дислокуються на поверхнях, з якими ми найбільше контактуємо. Запобігти розповсюдженню збудників небезпечних вірусних інфекцій можливо лише за допомогою швидкої та якісної дезінфекції. Одним із ефективних засобів, що одночасно є безпечним у застосуванні та володіє тривалим антибактеріальним ефектом, є вітчизняний препарат новітніх технологій на основі наночастинок срібла «Аргенвіт».

argenvit-1

«Аргенвіт» – сучасний і прогресивний дезинфекційний засіб. Його діючою речовиною є металічні наночастинки срібла. Цей препарат – українського виробництва, тестування ефективності та безпечності здійснив ДУ Інститут гігієни та медичної екології імені Марзєєва НАМН України. Офіційним представником виробника засобу, у якого можна придбати цей засіб, є мережа магазинів «Урожай» (Тернопіль).

«Аргенвіт» застосовують для профілактичної, поточної і заключної дезинфекції приміщень та надання поверхням противірусних, антисептичних та фунгіцидних властивостей.

Препарат являє собою колоїдний розчин наночастинок срібла, зважених у демінералізованій воді. «Аргенвіт» призводить до інактивації вірусів грипу, поліомієліту, ВІЛу, кору, епідемічного паротиту; має активну протимікробну дію щодо 650 видів бактерій та вірусів, зокрема, золотистого стафілококу, кишкової палички, палички Коха, синьогнійної палички, різних типів сальмонел, клебсієлли пневмонії тощо, володіє протигрибковими властивостями щодо збудників кандидозів, дерматомікозів, чорної аспергілли та інших. Доведено, що молекули срібла вбивають навіть спори сибірської виразки.

Поверхні, оброблені препаратом, зберігають свої антимікробні властивості впродовж тривалого періоду. Засіб «Аргенвіт» є екологічно чистим, біосумісним та абсолютно безпечними для людей.

«Аргенвіт» – єдиний природний дезинфікуючий засіб, порівняно із традиційними засобами на основі ЧАС, хлору, формальдегіду та інших хімічних сполук. До складу препарату входить срібло в металевому стані, а не в іонному.

Важливими особливостями «Аргенвіту» є його безпечність у застосуванні, оскільки потрапляння на шкіру не викликає її подразнення. Його також можна застосовувати в присутності людей. Засіб забезпечує тривалий антибактеріальний ефект оброблених поверхонь.

Препарат «Аргенвіт» представлений виробником у вигляді готового до використання робочого розчину, яким можна відразу здійснювати обробку поверхонь та приміщень, та концентрату, що потребує подальшого розведення водою.

«Аргенвіт» рекомендується додавати у засоби для миття, в якості допоміжного компонента, з метою надання їм антибактеріального, противірусного та фунгіцидного (протигрибкового) ефекту.

У Тернополі придбати засіб «Аргенвіт» можна в магазинах мережі «Урожай» (вул. 15 Квітня, 15, вул. Руська, 17, вул. Манастирського, 48) та в інтернет-магазині компанії «Урожай» за адресою: www.agrogurt.com.ua

Телефони для довідок (066) 795-31-36, (098) 872-22-55

Від admin