#шосьнормальнеfest – фестиваль камерної музики в Тернополі, мета якого – познайомити тернопільських слухачів, як досвідчених так і молодих, з кращими виконавцями України, а в перспективі й зарубіжжя.

Протягом п’яти днів на сцені Українського дому “Перемога” звучатимуть концертні програми на всі музичні смаки.

Першого дня музиканти з Києва, Львова та Тернополя презентуватимуть програму, яка базована на відомих мелодіях з джазу, поп- та рок-музики.

Наступного фестивального дня звучатимуть “Трансцендентні етюди” Ференца Ліста – одна з вершин фортепіанної музики. Даруватиме їх тернопільській публіці Андрій Макаревич, якому ця вершина вкотре підкориться.

На третій день слухачів чекатиме неповторний оркестр, кожен з учасників котрого виступить як соліст і виконуватиме популярні твори Баха, Генделя, Паганіні, Сен-Санса, Сарасате.

Варто зазначити, що цьогоріч весь світ відзначає 250 років з дня народження одного з найвідоміших композиторів Людвіга ван Бетовена (за звичкою Бетховена) Тернопільський слухач, у четвертий день #шосьнормальне, зможе насолодитись фортепіанними, скрипковими та вокальними творами ювіляра.

Завершиться фестиваль в неділю двома концертами віртуозів: піаніста Данила Саєнка та струнного квартету “Phoenix”.

3bdc85c9001a9fc168665873389bca6fca75024d

Від admin