image1Зима йде, так і не розпочавшись. Синоптики обіцяють весну затяжну, прохолодну, з дощами і вітрами. Зараз час розпродажів і знижок – пора оновити гардероб і порадувати себе модними обновками.

image1

 

Весна – саме час для гарної жіночною юбки. Офісні варіанти припускають строгий стиль-олівець, який стилісти урізноманітнили фантазійними защипами, складками і розрізами. На піку моди спідниці на запах або з імітацією запаху. У моді обробка спідниці контрастними гудзиками, широкі ремені або пояси-банти.

Вечірній екстравагантний образ підкреслять шкіряні спідниці чорного, сталевого або яскраво-червоного кольору. Для девичников і дружніх посиденьок відмінно підійдуть спідниці-трапеції в клітку, зібрані зверху або з асиметричним кроєм.

image3

 

Комплект

Вічно зайнятих бізнес-леді незалежно від комплекції завжди виручить готовий комплект – брючний, з сукнею або спідницею. Всі вже продумано і зібрано: летить кардиган, ефектні складки, ідеальне поєднання монохромних за кольором і різних за фактурою елементів, гра на контрасті.

Фітнес

Так-так – скоро літо, пора приводити себе у форму. Спортивні комплекти одягу від Dressa перетворюють виснажливі заняття в тренажерному залі в веселу гру. Ідеальне поєднання кольорів, продуманість кожної деталі, м’який податливий трикотаж і неперевершена якість. У моді напівпрозорі фатіновой вставки, еластичні підтримують пояса і бретелі, контрастні канти.

image4

 

 

 

Від admin