На сьогодні, мабуть, не існує жодної сфери людського буття, якої б не торкнувся технічний прогрес. І це закономірно, хоча й механізму, здатного «відфільтровувати» корисне від шкідливого у цьому бурхливому океані інформації поки не існує.

Найбільш вразливими до усіх цих факторів впливу, як відомо, є діти. Тому так важливо, щоби ці перші кроки дитини в неосяжні простори цифрової реальності стали початком нових цікавих відкриттів, а не деградації та залежності.
         Тернопільська обласна бібліотека для дітей представляє програму заходів інтернет-центру, спрямованих на розвиток комп’ютерної грамотності, формування базових технічних навичок у дітей та підлітків.
         Для вас юні техніки:
– Вільний доступ до мережі Інтернет
– Цікаві заняття з робототехніки «Веселі механізми»
– Студія програмування «Junior IT»
– Студія графічного дизайну «Графічні фантазії»
– Активні ігри на драйвовому Kinectмайданчику, а також цікаві виставки і технічна література на будь-який смак.
         Такі заходи допомагають користувачам правильно і з користю проводити час за комп’ютером, сприяють розвитку логічного мислення, уяви, формують базове розуміння IT сфери.
Чекаємо вас щодня крім суботи з 10.00 до 18.00. Детальнішу інформацію про дату і час проведення занять дізнавайтесь на сайті бібліотеки у розділі «Заходи», а також за номерами: 23-59-47,  23-59-48 та 096-096-79-92.
21357_1
Уляна Пилипчук, провідний редактор Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Від admin