Кохання, що лікує душі. Тернополяни Ольга та Олександр пересуваються на візках, але це аж ніяк не заважає їм жити у цілковитій гармонії та любові. Обоє надзвичайно люблять  життя, турбуються один про одного і насолоджуються кожною миттю, яку провели разом.

Ольга розповідає познайомились в інтернеті. У соцмережах спілкувались близько 3 років, а потім чоловік переїхав до неї із рідного Мурманська, пише Тернопіль 1.

З усмішкою говорить – одразу відчула, що Олександр її споріднена душа. Разом їм усе під силу, а справжнє кохання допомагає долати будь-які труднощі. Ольга не одноразово була у лікарні, чоловік завжди підтримував дружину, ні на мить не відходив від ліжка. Жінка з усмішкою каже відсвяткували дерев’яне весілля – 5 років разом. Повінчались у церкві, що недалеко від їхнього будинку. Часто подружжя переглядає весільні фото кажуть це згадка про день який зєднав їхні душі. Зараз вільний час пара проводить прогулюючись містом.  Подружжя Ольги та Олександра дякують Богу за те, що об’єднав їхні серця. Пара мріє разом пронести цю любов, аж до старості і бути одне з одним до останнього подиху.

Джерело: Доба

Від admin