Упродовж року на вулицях Тернополя виконують свої функції інспектори з паркування управління муніципальної інспекції.

За цей період інспекторами винесено близько 6000 постанов про порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, з яких 88 відсотків уже сплачені порушниками, пише Наш День.

Найбільше таких правопорушень інспектори виявляють у Тернополі на б-рі Т. Шевченка, перехресті вулиць Словацького-Грушевського (біля шкіл №3 та №4), перехресті вулиць Пирогова-Князя Острозького, перехресті б-ру Т. Шевченка – Кн. Острозького, на вул. Шептицького та на вул. Живова.

Під час виконання своєї робити інспекторами також виявлено п’ять автомобілів- двійників, інформацію про які передано у правоохоронні органи.

Одночасно, цими днями проводиться тестування обладнання для автоматизації винесення постанов з метою збільшення кількості порушень, які інспектори зможуть фіксувати за один день.

Відтак, незабаром на лобовому склі автомобілів-порушників можна буде зустріти повідомлення про винесення постанови, роздруковане на портативному принтері замість уже звичних повідомлень, які виносяться в ручному режимі.

f17e8d105a82362f63438c446616e5fcb1363f84

Від admin