Тернопільську область у парламенті представляють 5 нардепів. Рух “Чесно” проаналізував роботу наших обранців та презентував масштабний звіт. Протягом усього тижня ми будемо публікувати короткі підсумки праці депутатів з Тернопільщини. Відкриває серію матеріалів – Володимир Гевко.

“Новачок” Верховної Ради Володимир Гевко (округ №167) став заступником голови Комітету ВРУ з питань бюджетної політики. До обрання нардепом він був керівником навчально-консалтингової компанії “Профі-центр” та викладав у Тернопільському національному технічному університеті.

Гевко активно підтримує президента та пише у Facebook переважно про здобутки фракції “Слуга народу”. Не забуває він повідомляти і про проблеми на окрузі. Наприклад, нещодавно депутат описував ситуацію щодо руйнування моста в селі Лисівці. За його словами, він не може обіцяти, що це питання буде розв’язане найближчим часом.

З-поміж усіх тернопільських нардепів Гевко підтримав майже 70% голосувань у Верховній Раді загалом і 60% голосувань за проєкти законів. Він був автором двох поправок до Бюджетного кодексу, одну з яких підтримали.

Гевко став співавтором шести законопроєктів, які стосувалися внесення змін до Бюджетного та Податкового кодексів, соціального страхування й недоторканності нардепів.

Він отримав 81 250 грн компенсації за проживання у столиці.

голосування тернопільських депутатів-01 голосування тернопільських депутатів-02 голосування тернопільських депутатів-04

Від admin