У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості днями відбувся ярмарок вакансій Тернопільської військової частини А3215 «Військова служба за контрактом: престижність, стабільність, гідний заробіток».
На службу запрошували: командирів, стрільців, водіїв, механіків, радіотелефоністів, операторів, техніків, кухаря, електрика, службовців сержантського складу та ін. Загалом 64 вакансії із зарплатою від 10,3-12 тис. грн.
Військовослужбовці розповідали про вакансії, вимоги до претендентів, розміри зарплати та соціальне забезпечення, переваги військової служби за контрактом; демонстрували відеоролики про діяльність Тернопільської артилерійської бригади.


Усі учасники ярмарку вакансій мали гарну нагоду поспілкуватися з представниками ВЧ А3215, побувати на презентації, пройти попередні співбесіди.
Також під час заходу директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук та командир військової частини Сергій Баранов урочисто підписали договір про співпрацю щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи з безробітними та шукачами роботи про можливості проходження військової служби за контрактом.

 

img_20200130_100412

Від admin