rizdvo-ternopil-2020-2Січень завершується… А от обіцяних синоптиками морозів зі снігопадами ми так і не дочекалися. На Різдво, правда, випав сніг, але він так швидко зник. А от прогнозовані дощі – зі снігом і без снігу – були, причому, навіть рясні. Але в основному січень тішив нас “європейською зимою”, коли можна було ходити без шапки і практично в туфлях.

Після таких погодних сюрпризів подальші прогнозів читати навіть уже і не дуже хочеться, – все одно не справдяться. Тому краще жити сьогоднішнім днем, – подивились у вікно, глянули на термометр, про всяк випадок поклали до сумки парасольку і все. Хоча, чесно кажучи, одним оком на сьогодні, максимум – на завтра, ще можна на якомусь метео-сайті погоду подивитися, – «потрапляння» цілком можливі. Хоча чому тут дивуватися: «сьогодні на завтра» фахівці-метеорологи минулих років без жодних супутників дуже навіть точні завжди прогнози робили. Що вже казати про з’ясування типу медико-метеорологічної ситуації (у Тернополі вона взагалі традиційно була третього типу).

Але розпочали ми не про прогнози, а про січень, як завершується, – перший січень нового десятиліття. Але його, січневе, 20.01.2020 з трьома «двадцятками» одночасно в жодне порівняння не йде із дзеркальною датою, що нас чекає у лютому, – унікальним паліндромом 02.02.2020. Насамперед, те, що її можна прочитати спереду назад і ззаду наперед абсолютно однаково, виглядає й справді дивовижно. Але не тільки це, виявляється, є її особливістю.

Нумерологи і різного роду екстрасенси стверджують, що подібні дати несуть неймовірно сильний заряд енергії. Правді, звідки вона надходитиме і як ми її відчуватимемо в другий день лютого 2020 року, важко сказати. Може, достатньо просто буде вийти на вулицю, спіймати в жмені вітер (якщо він того дня, звичайно, буде) чи підняти обличчя до неба, і це вже насичуватиме енергією?! У будь-якому випадку, Інтернет-джерела заявляють, що цього дня потужний сплеск енергії зможуть відчути люди в усіх куточках Землі.

Зверніть увагу, що даний час припадає на молодий місяць! В цьому контексті, кажуть, є шанс, що, звертаючись цього дня до сил природи, можна отримати все, чого забажаємо.

Інші джерела наголошують, що 02.02.2020 буде проривним днем, який може започаткувати навіть глобальні зміни у світі (може, без торнадо, тайфунів, землетрусів, революцій і переворотів якось обійдемося, – одного тільки коронавірусу на цілий світ вже з головою вистачає!).

Аналогічне (в плані глобальних змін) може чекати і окремих людей (з визначенням поняття «окремих», правда, треба бути дуже обережним, і варто утриматися наразі від якоїсь конкретики, – ми вже он в січні морози до тридцяти градусів і снігу на півтора метри наобіцяли). Однак, кажуть, що саме з окремими людьми 2 лютого 20202 року станеться те, що кардинально змінить їхнє життя.

Повертаючись до нумерології, виявляємо, що число 2 символізує єдність чоловічого і жіночого начал, це боротьба між двома протилежностями, і ці протилежності єдині в цій боротьбі. Що ж, про «єдність і боротьбу протилежностей» ми вже не раз чули і вчили, і зовсім не в нумерології, але може й справді варто спробувати подивитися на цей діалектичний закон піж іншим кутом зору. Тим більше, нічого конкретно тут і не зрозуміло – «начала» боряться одне з одним чи в єдності – з кимось третім? А може взагалі вони вирішили щось довести цілому світу і посітно перебувають в цьому процесі доведення?!

Але є у нумерологів стосовно числа 2 і кілька підказок. Цитуємо далі думки фахівців: «Двійка приносить протистояння за типом добра і зла. Такі протилежності постійно конфліктують (от у цьому місці все зрозуміло), але і не можуть існувати одне без одного. Вони єдині і необхідні одне одному». Фух… Дочитали до кінця і розібралися нарешті: все в результаті буде добре, як в реальному буденному житті, коли закохані то сваряться, то миряться, але все одно разом, бо не можуть існувати один без одного.

А до чого, скажете, паліндром 02.02.2020, у якому двійок аж чотири! Це якщо скільки боротьби на нас усіх чекає, то аж страшно стає! Але заспокоює той факт, що день триває тільки 24 години, і наступного дня вже буде 03.02.2020, а це вже зовсім інша нумерологія! Тим більше боротьба протилежностей, як триватиме впродовж тієї паліндромно-дзеркальної доби все одно врешті доведе, що вони, ті чоловічі і жіночі началі, єдині і необхідні один одному! І триватиме так до наступного паліндрому – 03.02.2030! А там і до 04.02.2040 вже рукою подати)))

Олена Лайко, «Тернопільська Липа», фото автора

Від admin