leopardЗавершується січень, а для фермерів розпочинається пора, коли вже час готуватися до нового сезону. Мережа магазинів «Урожай» (м. Тернопіль) – офіційний дистриб’ютор в Україні головного виробника насіння цукрового буряка у світі – компанії «SESVANDERHAVE». Відтак компанія здійснює продаж гуртом та вроздріб кращих сортів бельгійської селекції від «SESVANDERHAVE» (фасування категорії «Фермерське»), і вже відкриває свій сезон продаж.

plyton-600

Наразі асортимент мережі «Урожай» поповнили усі найпопулярніші і найвідоміші сорти. Це «Бакара», «Леопард», «Пітон», «Плутон», «Койот», «Контіненталь», «Крокодил», «Імпакт», «Шейен». Коже із них має свої особливості, але об’єднує їх одне – висока якість, яка підтверджується результатами як теорії, наукових досліджень, так і практики, про що свідчать результати отриманого врожаю.

Для ідентифікації насіння категорії «Фермерське» викристовується фарба зеленого кольору. Таким чином, якщо Ви бачите коробку з насінням цукрового буряка зеленого кольору вагою 1 кг і логотипом «SESVANDERHAVE», – це насіння категорії «Фермерське», яке вироблене згідно зі стандартами України, є якісним і відповідає запитам малих та дрібних фермерів.

Як відомо, компанія «SESVANDERHAVE» знана серед українських буряководів завдяки своїм високопродуктивним гібридам цукрових буряків. Щорічно частка ринку гібридів селекції «SESVANDERHAVE» на вітчизняному ринку насіння цукрових буряків сягає більше третини, а на світовому ринку «SESVANDERHAVE» вже тривалий час займає провідні позиції.

Лідерські позиції зумовлені, зокрема, найкращою генетикою буряків (найкращі коренеплідні форми), науковими розробками щодо стійкості до хвороб (першими у світі створили гібридні лінії та Rz-стійкі гібриди тощо), інноваційними напрацюваннями заводської підготовки насіння (старт-ап технології, унікальне драже) та іншими факторами.

З детальною інформацією про насіння цукрового буряка від «SESVANDERHAVE» можна ознайомитись на сторінці Інтернет-магазину «Урожай»  (www.agrogurt.com.ua) та за телефонами 066-795-31-36, 098-872-22-55 та (0325) 28-99-98.

Від admin